Borortalco Mikrotalk

Vježbaj uz Borotalco video treninge i #ACTIVEiraj cijelo tijelo uz Borotalco Active

Vježbaj uz Borotalco video treninge i #ACTIVEiraj cijelo tijelo uz Borotalco Active.

7 minutni treninzi za cijelo tijelo koji će ojačati tvoju snagu, ali i kondiciju! Nije ti potrebna dodatna oprema niti utezi, samo 7 minuta u danu i malo dobre volje! 😉 Vježbe koje možeš pronaći na linku #ACTIVEirajse ciljaju gotovo svaku mišićnu skupinu u tvom tijelu, a pogodne su za one koji žele izgraditi snagu, izgubiti tjelesnu masnoću i poboljšati izdrživost!

Stavi svoj omiljeni dezodorans, uzmi prostirku za vježbanje, bocu vode i kreni!

Borotalco Active, vježbaš, aktivira se, mirišeš sjajno!

Activeiraj se uz Borotalco Active!

Borotalco Borotalco, MediaCom i Go2Digital u suradnji s Polleo Sportom, kreirali su prvu sportsku pokretom upravljanu interaktivnu kampanju za mjerenje čučnjeva. Cilj ove kampanje je bio pokrenuti aktivnost prolaznika na većem broj odabranih urbanih lokacija.

Povodom kampanje Activeiraj se uz Borotalco Active, omogućili smo prolaznicima da izmjere koliko čučnjeva mogu napraviti u 30 sekundi. Tako su mogli testirati svoja sportska dostignuća i osvojiti Borotalco Active uz kupon s popustom u Polleo Sport trgovinama.

U toku kampanje koja je trajala 14 dana izvedeno je više od 30.000 čučnjeva, čime smo potvrdili da su Hrvati zbilja sportska nacija.
Video: Borotalco - First Sport Interactive

Novi Active miris Mandarina & Neroli

Borotalco BOROTALCO ACTIVE MANDARINA & NEROLI SPREJ 150 ml, idealno je osvježenje za nadolazeće toplije dane. Dezodorans Active, s inovativnom tehnologijom OdorConverter™, sadrži mikrokapsule koje uslijed znojenja i kretanja oslobađaju dodatan miris u pravom trenutku, za osjećaj dugotrajne svježine. Učinkovitost testirana pod fizičkim naporom.

Novi svježi miris Borotalco Active mandarina i neroli. Miris agruma i bergamota u kombinaciji sa srednjim notama nerolija, crnog čaja i bijelog cvijeća. Suho cedrovo drvo i pačuli dodaju elegantan dodir mirisnoj harmoniji uz učinkovitost i do 48 sati.

BOROTALCO & BISOU by BORBOLETA POKLON PAKET

Borotalco Limited edition set uključuje originalni Borotalco deo spray, kremu i puder za tijelo te gel za tuširanje u šarmantnoj ambalaži koja je savršena za darivanje nalazi se i Bisou by Borboleta narukvica s motivom srca. Narukvicu ćete pronaći u jednoj od 3 boje; crvenoj, bijeloj ili zelenoj uz poruku:“I knew right from the start, it must have been you and your beautiful heart”.   Pročitajte više o ovoj suradnji na http://www.journal.hr/moda/modne-vijesti/borotalco-x-bisou-by-borboleta-limitirani-set